Ha Ön a honlapunkat nézegeti, valószínű, hogy bölcsődés, illetve óvodás korba lépő gyermeke van. Elérkezett hát az intézmény választás ideje. Nagy dolog ez az egész család életében. Több szempontot is figyelembe kell venni:

-Közel legyen a lakóhelyhez, vagy inkább a munkahelyhez, vagy talán a nagyobb testvér iskolájához?

Nehéz döntés. Ha ezzel segíthetünk, érdemesebb a lakóhelyhez közel eső intézményt választani. Így akkor sincs gond, ha szabadságon van, nem kell messzire vinni a gyermeket. Az iskolás testvér különböző időpontokban végezhet az iskolában,… stb.

-Óvodát válasszunk, vagy óvónénit?

Lehet hogy az épület és a környezete tetszik, de az óvoda pedagógiai programja nem egyezik az elképzelésükkel, vagy a nevelőtestület attitűdjével nem tudnak azonosulni…

Nos, ne keresgéljenek tovább, megtalálták!

A Kistokaji Óvoda, Bölcsőde és Konyha Kistokaj Község központjában található, közvetlenül az Általános Iskola mellett.

Az épületünk felújítása, átépítése 2013. év végén fejeződött be. 2014. január 6-án vettük birtokba a gyermekekkel.

Minden igényt kielégítő, tágas, világos, barátságos. A műanyag nyílászárók jól szigetelnek, mindig kellemes a hőmérséklet. Az ablakokon redőnyök vannak, így a délutáni alvás verőfényes időben is zavartalan.

Két bölcsődei csoportszoba a földszinten kapott helyet a kiszolgálóegységekkel. Öltöző, mosdó, pelenkázó, tejkonyha…Egy bölcsődei csoporttal indultunk, de 2016. januárjában engedélyt kaptunk még egy csoport beindítására, akkora volt az igény a bölcsődei ellátásra. Ez köszönhető a színvonalas szakmai munkának.

Szintén a földszinten van a jól felszerelt tornaszoba, ahol délelőtt a gyerekek tornáznak, judóznak, táncolnak, délután felnőttek jógáznak.

Két hetente a tornaszobában Baba – Mama Klubbot tartunk. A leendő bölcsis és ovis gyerekek ismerkedhetnek az intézményes neveléssel.

Az emeleten négy óvodai csoportszoba van és egy só szoba. Egy-egy csoportban 25 fő gyermek vehető fel, illetve az Önkormányzat engedélyével + 20%, azaz 30 fő.

Valamennyi csoportszoba igényes kialakítású, barátságos.

Nem csak az épület, a berendezés barátságos, hanem az egész alkalmazotti közösség. A konyhás néni, a dajka néni, és minden óvónéni azon dolgozik, hogy a ránk bízott gyermekek minél jobban érezzék magukat, és minden percét élvezzék a bölcsőde-óvodai életnek.

Azonos életkorú gyerekekből álló csoportokat szervezünk, így van nálunk kiscsoport, középső csoport és két nagycsoport

Célunk: minél több ismeretet, élményt nyújtani, örömet szerezni, miközben játékos oktatással formáljuk személyiségüket, kibontakoztatjuk képességeiket, gondozzuk a tehetséget. Tesszük ezt szakértéssel, odaadással és szeretettel.

 

Mottónk:

„ A szeretet a nevelés vezércsillaga. Abszolút ingyenes és a legjobb pedagógiai módszer.”

 

 

 

 

 

 

 

 

Impresszum:
Kistokaji Óvoda, Bölcsőde és Konyha hivatalos honlapja (www.kistokajiovi.hu)
 
Kiadja: Kistokaji Óvoda, Bölcsőde és Konyha
Felelős kiadó: Gyurkó Tiborné - óvodavezető
 
A www.kistokajiovi.hu szerkesztősége:
Kistokaji Óvoda, Bölcsőde és Konyha
Cím: 3553 Kistokaj, Széchenyi u.43.
Telefon: +36 30 7426123
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 
Tárhelyszolgáltató:
 

Név:

Tárhelypark Kft.

Telephely:

1122 Budapest, Gaál József út 24.

Adószám:

23289903-2-43

Cégjegyzékszám

01-09-322570

Bankszámlaszám:

12011179-01395626-00100003 – Raiffeisen Bank Zrt.

 
Ügyfélszolgálat: Munkanapokon 9:00 – 17:00
Ebédidő: 12:00 – 12:30
Iroda címe: 1115 Budapest, Keveháza u. 3.
Telefon: +36 1 700 4140
E-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.